Projektovanje sa 3D prikazima – Rešenje enterijera

Osim projektovanja tržnih centara, proizvodnih pogona, magacinskih prostora, mega marketa i ostalih javnih objekata, koje možete pogledati u našem portfoliu, naša kompanija nudi usluge projektovanja sa 3D prikazima kao i celokupnim rešenjima prilikom uredjivanja Vašeg doma.

3D prikazi su ustvari neka vrsta pomoći u vidu 3D vizualizacije, koja Vam pomaže da zavirite u svoj budući prostor i pre okončanja projekta. Izmenite boje, materijal, dekor jednostavno i brzo, a sve potrebne promene pogledajte na 3D prikazima Vašeg budućeg doma, bilo da se radi o stanu ili kući.

Pod pojmom projektovanje enterijera, podrazumeva se izrada idejnog kao i glavnog projekta. Kroz proces idejnog stvaranja i projektovanja, osluškujemo vaše želje i potrebe, pa u skladu s tim, dodajući elemente individualnosti, originalnosti i kreativnosti svakom prostoru i elementu nameštaja, stvaramo savršen spoj funkcionalnosti i upečatljivosti dizajna. Vaš životni i radni prostor je nama veoma bitan, stoga projektovanju pristupamo s velikom pažnjom i shvatamo lično svaku saradnju.

Novo rešenje se uvek izrađuje uz konsultacije sa klijentom i usklađivanje njegovih individulanih potreba sa funkcionalnim i estetskim zahtevima prostora. Prezentacija novog rešenja se vrši kroz nacrte i 3d prikaze na osnovu kojih se mogu izvoditi građevinski radovi.


Related Posts

Leave a comment